PlanB4You.eu ponzischema: ervaringen en feiten  

Pagina 4 / 5
  RSS
Admin
(@admin)
Admin

Ondertussen wordt op de Facebook pagina van PlanB4You de hele truckendoos van vertragingstacktieken open getrokken. Van hacks tot aan administratie die achterloopt, van beveiligingsproblemen tot mensen die hun privegegevens moeten mailen naar PlanB4You.

Kijk en zie hier het ponzischema live in elkaar storten:
https://www.facebook.com/PlanB4youNL

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/09/2014 9:53 pm
grasshopper
(@grasshopper)
Nieuw lid

Beveiliging problemen ? Zie http://planb4you.eu/index_NLD.php een beveiligde site zou er toch; https://planb4you.eu/index_NLD.php of https://www.planb4you.eu/index_NLD.php uit moeten zien ? Kost maar een paar tientjes. Dit wijst er al op dat hier geen ICT`ers aan het werk zijn geweest. En dat beveiliging vanaf dag 1 al niet belangrijk voor Johny is. Dus zo lek als een mandje.

En de meeste leden geven hun bank gegevens etc, door aan hem om legaliteit te bewijzen ? whoaaahaaa humor. Die zijn daar zeker in goede handen. Schijnt een goede markt voor te zijn !! Leuk extra
zak centje voor ome John.

En nu de leden beschuldigen van fraude met hun account. Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.
Omdat onze Johny zijn Beveiliging niet op orde heeft is belachelijk en totale onzin. Er zijn nog steeds veel leden die dat geloven. Ben bang dat die leden nog niet eens 5 % van hun grijze massa gebruiken. Ze zagen alleen nog maar dollar tekens. Liefde maakt blind maar geld ook.

Moet onze Johny wel nageven dat hij verdomd veel lef heeft met zijn sekte meetings. Wel jammer dat hij dan weer niet het lef heeft de Admin van deze site aan te klagen voor smaad. Maar gelukkig weten we allemaal waarom hij dat niet durft.

Met alle respect Admin je bent volhardend de strijd aan gegaan met deze gasten. ondanks alle stront die je over je heen hebt gehad van de planb4you lovers. Trouwens waar zijn ze nu ik zie ze plots ineens niet meer, of is het kwartje eindelijk gevallen. Wel een beetje laat dacht ik.

Admin keep up your good work !!Want wie niet luisteren of lezen kan moet maar voelen.

Vriendelijke groet
Grasshopper

ReageerCitaat
Geplaatst : 25/09/2014 11:35 am
JaapK
(@jaapk)
Nieuw lid

Een van de PlanB4you kpstukken heet Kris Denayer. What's in a name...

ReageerCitaat
Geplaatst : 29/09/2014 10:19 am
Ben
 Ben
(@ben)
Nieuw lid

iedereen dik genaaid ja.

Admin!! Keep up your good work! Het spel is ver over and out! De piramide is ineen aan het stuiken. De agressieve manier van reageren van één van de bongo's bij planB maakte al veel duidelijk dat ze enorm verveeld zaten dat iemand die ballon aan het doorprikken was! De dupe zijn een pak mensen die het al niet breed hadden maar zo naïef waren dat je met simpele klikjes met de muis veel geld kon verdienen... Hoe naïef kunnen mensen zijn! Zijn het die mensen die erin lopen dat ze de Lotto in Spanje hebben gewonnen terwijl ze nooit hebben meegespeeld, en/of 10% van een erfenis krijgen van iemands nonkel in Afrika en daar eerst de kosten moeten voor ophoesten. Stelletje bedriegers moesten ze opsluiten maar die komen er weer vanaf... en eigenlijk geen compassie met die naïeve mensen... sorry maar die zijn echt DOM!

ReageerCitaat
Geplaatst : 01/11/2014 10:04 pm
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

Nederlandse PlanB leden wordt gevraagd om contact op te nemen met de belastingdienst

http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/themaoverstijgend/nieuws/beslag_op_miljoenen_planb4you

ReageerCitaat
Geplaatst : 18/12/2014 2:46 pm
Admin
(@admin)
Admin

Terwijl heel PlanB4You in brand staat na inbeslagnames en rechtszaken die ze verliezen, blijven de gehersenspoelde PlanB4You mensen geloven in een fictief rapport zoals een 4 jarige in Sinterklaas gelooft.. Zie bijvoorbeeld de website Plekkie.nl, waar dit te lezen is:
Het Mysterieuze Rapport

Let op de Hoofdletters bij het Rapport.. Net zoals het Grote Boek van Sinterklaas, bestaat dit rapport helemaal niet. Zulke rapporten worden helemaal niet gemaakt. De mensen bij PlanB4You zijn helaas te ver heen om dat te kunnen of te willen snappen.

Triest dat mensen het zo ver laten komen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 24/12/2014 1:42 pm
grasshopper
(@grasshopper)
Nieuw lid

Tja stuur ze voor 25€ te dure scheermesjes als kado, en ze geloven
er in. Ik vind dit alles ziek eng. Helaas ken ik iemand die zo
gehersenspoeld is. Ik wordt nu planb4you hater genoemd en mag gelukkig
niet meer mee doen.

Mijn vraag is waarom stopt Justitie dit niet?? Ieder weldenkend
mens weet dat dit een een ponzi schema is!!

ReageerCitaat
Geplaatst : 28/12/2014 11:01 pm
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

HIER ZIJN GEEN WOORDEN VOOR...
Al iemand naar de Market gekeken dit weekend ? Ook gedacht dan dat je nog niet goed wakker was ? Je was wellicht niet de enige !!!
PlanB Mobile stond vanmorgen op 4,0000€ of maar liefst 400 maal hoger dan zijn beginkoers van amper 4 weken geleden. Een tientje had je dus op een maand tijd 4000€ opgeleverd !! Intussen zijn er al een aantal logische winstnemingen gebeurd waardoor we nu op 1,2500 staan, maar nog steeds 125 keer hoger dan de initiële waarde dus. Wat nog opmerkelijker is, er staan amper Parts van in de aanbieding, dus een blijver met nog potentieel dus. En zeggen dat ook deze jongen deze boot jammerlijk gemist heeft, ja u leest het goed.
Ik sta wel in het lentezonnetje te trappelen aan de kade, want ik weet wel dat er nog genoeg boten dezelfde koers zullen gaan varen, dat potentieel hebben de andere Parts immers ook te over, dus hopelijk zie ik jullie beide daar, een gewaarschuwd mens is er immers 2 waard

Wat is dat alweer, PlanB Mobile? Wel, dat is deze gratis app http://www.call-tiger.com/en/ die totaal geen eigendom is van PlanB, maar waarvoor ze belminuten verkopen. Is dat concept veel geld waard? Nee. Hoe komt het dan dat de waarde van de parts zo explosief stijgt?

Ofwel zijn de leden zelf zo stom om de koers zo gigantisch te laten stijgen. Maar waarschijnlijker is dat iemand (PlanB zelf of leden die de profit market goed door hebben) de koers manipuleert en profiteert van de inhaligheid/goedgelovigheid van andere leden.

Gunther Van Den Driessche, promotor van PlanB4you die bovenstaand stuk schreef, doet alvast z'n best om de parts de hoogte in te jagen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 15/02/2015 8:21 pm
Elsje
(@elsje)
Nieuw lid

Met enige verbazing heb ik een aantal stukjes gelezen. Op dit moment is er totaal nog geen uitspraak en welke rechtszaak dan ook over PlanB en de oprichter/eigenaar. Er worden hier aannames gedaan die men hier voor waarheid weg durft te zetten. Mijn mening is dat je pas iets werkelijk kan bestempelen als je de echte waarheid weet.

De Admin van dit forum laat zeer te wensen over. Dit omdat ook hij aannames doet en als mensen proberen iets uit te leggen probeert de admin het weer per direct onderuit te halen. Ook worden er mensen zoals ene S. Bos compleet onderuit gehaald en de persoon in kwestie krijgt geen enkele kans zich te verdedigen, want jullie mening staat vast.

Niet PlanB of de oprichter is er met de centjes van tussen maar de fiod heeft alles in beslag genomen en ook de administratie. Als bedrijf kan je gewoonweg niet blijven bestaan als een ander al je reserves inpikt en je administratie. Hoe moet je het dan nog rondbreien? Dit is duidelijk gecommuniceerd in de rechtszaal.

Dhr. S. wordt vastgehouden op verdenking van witwassen. Je kunt pas geld witwassen als het zwart verkregen is en bij planb ging alles via de bank. Hij wordt vluchtgevaarlijk geacht. Alle reserves zijn door de fiod in beslag genomen, dus van welk geld zou hij moeten vluchten?

Alles wat hier negatief geuit wordt is gebaseerd op aannames en meningen. Niet op feiten.
Er is tot op heden nog geen rechtszaak geweest over het bedrijf PlanB, dus ook nog niets verloren. Het feit dat dhr. S langer vast wordt gehouden wordt hierboven al gemeld en waarom. Ondertussen ligt al het geld bij de fiod.

Op mijn stukje zal misschien een waterval komen van meningen van mensen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen mening mag zeggen, echter alleen gebaseerd op waarheden. Dus voordat u uw mening uit, of mensen zwart maakt, ga eerst na of u de ECHTE waarheid spreekt. En voordat u denkt dat ook ik gehersenspoeld ben..... zoek maar na wat ik hier vertel.

Tenslotte wil ik even melden dat ik persoonlijk al jaren mee doe aan euroclix, spaarbron, qassa en zinngeld. Hiervoor moet je op advertenties klikken om 1 cent te verdienen. Ook krijg je bij deze extra als je mensen werft, en uitbetalen doen ze ook. Wat het kost? Tijd, energie en ja, ook geld want in de tijd dat ik op die mailtjes zit te klikken had ik ook kunnen werken voor mijn eigen onderneming. Ik maak daarin mijn keuze.

ReageerCitaat
Geplaatst : 13/08/2015 6:15 pm
Admin
(@admin)
Admin

Elsje, je lijkt het principe van een ponzischema niet te begrijpen. Zoek even op hoe een ponzischema werkt.

Ik zal toch nog even wat punten van jou aankaarten, of onderuithalen zo je wilt.

de persoon in kwestie krijgt geen enkele kans zich te verdedigen, want jullie mening staat vast.

Zoals je merkt kan je gewoon lid worden van het forum en als je een bericht typt en verstuurt wordt dat direct geplaatst. Een ieder kan dus zijn of haar mening hier verkondigen. Of een mening vast staat of niet lijkt me irrelevant voor het feit dat iemand zich zou kunnen verdedigen, voor zo ver dat nodig is.

Niet PlanB of de oprichter is er met de centjes van tussen

Er zijn nog flink wat miljoenen zoek. Weet je als het goed is ook als jij ook in de rechtszaal zat.

Als bedrijf kan je gewoonweg niet blijven bestaan als een ander al je reserves inpikt en je administratie. Hoe moet je het dan nog rondbreien?

Zoek even op wat een ponzischema is en hoe dat werkt. Dan weet je dat zoiets altijd vanzelf instort.

kunt pas geld witwassen als het zwart verkregen is en bij planb ging alles via de bank.

Op welke manier het geld in iemands bezit komt -cash, via bank, credit card, of wat dan ook- heeft helemaal niets te maken met het feit of het wit of zwart verkregen geld is. Je argument slaat nergens op. Je mag van mij zelf de definities van 'wit geld' en 'zwart geld' opzoeken zodat je snapt waarom je argument nergens op slaat.

Alle reserves zijn door de fiod in beslag genomen, dus van welk geld zou hij moeten vluchten?

Er ware bijvorobeeld diverse rekeningen in het buitenland waar geld op ontvangen werd. Zo werden er opeens rekeningen in Oost Europa gebruikt, achteraf bleek dat dat gedaan werd nadat er beslag gelegd werd. En dat zijn alleen nog maar de rekeningen die publiekelijk gecommuniceerd werden door de leden. En wat te denken van al het geld dat ná de inbeslagname nog binnen geharkt werd. Weet je nog, de speciaal voor de gelegenheid bedachte Prisonbricks?
Zoals in de rechtszaal ook duidelijk gemaakt werd, zijn er nog flink wat miljoenen zoek.

Alles wat hier negatief geuit wordt is gebaseerd op aannames en meningen. Niet op feiten.

Lees jij het topic nog maar eens goed door dan..

ga eerst na of u de ECHTE waarheid spreekt. En voordat u denkt dat ook ik gehersenspoeld ben….. zoek maar na wat ik hier vertel.

Ironisch dat jij dat zelf juist niet doet.

Tenslotte wil ik even melden dat ik persoonlijk al jaren mee doe aan euroclix, spaarbron, qassa en zinngeld.

Dat zijn platforms die gebruik maken van affiliate commissie. Ik wil je het verschil tussen affiliate en een ponzischema gerust uitleggen, maar het makkelijkst werkt het als je even de tijd neemt om dit topic door te lezen, zodat je ziet dat de enige inkomende stroom geld bij PlanB4You het geld van leden was. Er waren geen bedrijven die betaalden voor kliks, advertenties of wat dan ook.
Het geld dat jij of je collega PlanB4You mensen kregen was rechtstreeks afkomstig van je andere collega's die lidmaatschap en/of 'bricks' betaalden.

Nog een laatste gedachte om over na te denken;
Stel nou dat Schabergs of zijn bedrijf, PlanB4You, veroordeeld worden. Wat zou je dan vinden van bijvoorbeeld onze bevindingen en jouw reactie daarop?

ReageerCitaat
Geplaatst : 13/08/2015 11:43 pm
Elsje
(@elsje)
Nieuw lid

Stellen doe ik maar 1 ding: Iedereen in Nederland is onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Ik wacht af, en ga geen aannames doen of onzin lopen verspreiden.

Je zegt dat ik niet uit heb gezocht wat ik gezegd heb, waar baseer jij dat op? Want ik weet wat ik gedaan heb, echter JOUW mening is dat ik dat niet gedaan zou hebben. Hebben we dus weer een mening en niet een feit.

Je praat telkens over een ponzi, mocht het zo zijn dat PlanB een ponzi blijkt te zijn dan is dat zo. Er is nog steeds geen uitspraak, dus nog steeds kan je niet zeggen dat het zo is. Dat valt onder veroordelen. Oordeel niet tot je de echte waarheid kent of er een uitspraak is van de rechtbank, en wat ik dan zou doen? Jullie nog geen gelijk geven, want jullie oordelen.

Ook ik weet niet alles, en weet alleen wat ik gezien en gehoord heb. Ik veroordeel niemand en ik oordeel niet tot ik zeker weet dat het zo is. En dat is precies wat ik met mijn statement wilde zeggen. Laat mensen in hun waarde. Misschien dat S. Bos helemaal niet zo'n verkeerd persoon is. Ken je deze persoon persoonlijk en ken je ook de levenssituatie waarin iemand verkeerd? Zoals je ook mijn levenssituatie niet kent mag je gewoonweg niet oordelen zonder dat je de waarheid weet. Wie weet ben ik wel een gehandicapt persoon of zit ik psychisch in de knoop of wordt ik onder de duim gehouden door iemand, leef ik samen met een narcist of heb ik het wel hartstikke goed en ben ik al rijk geworden met jouw "ponzi" schema. Geen van al deze dingen is waar, alhoewel je dat ook maar voor waarheid aan moet nemen want je kent me niet. DUS OORDEEL DAN OOK NIET !!!

Mensen kunnen daar heel veel last van hebben en ondervinden in hun dagelijks leven wat jij of iemand anders die gal spuugt over iemand die ze misschien niet eens kennen in het dagelijks leven zeer veel pijn kan doen. Zo gemeen om te oordelen en te veroordelen zonder wettelijke uitspraken.
Uiteraard kan die persoon zich proberen te verdedigen, dat kan iedereen. Maar heeft dat zin? Als een hele kliek zich al een mening heeft gevormd (kuddegedrag), heeft 1 persoon geen inbreng meer. Of vind je van wel?

Nogmaals: oordeel dus nooit over iets of iemand voordat je de waarheid kent en de situatie.

ReageerCitaat
Geplaatst : 14/08/2015 11:09 am
Admin
(@admin)
Admin

Je hebt het steeds over oordelen. Je mag dat gerust zo zien, maar bekijk het eens anders;

Van promotors van ponzischema's, in dit geval PlanB4You, hoor je alleen maar positieve dingen. Alles is geweldig en iedereen wordt rijk en oh oh oh wat is het legaal wat we doen. Feit is wel dat deze promotors uiteindelijk jouw geld willen hebben, in ruil voor de belofte dat jij ook rijk wordt. Ze roepen het dus niet belangenloos, ze hebben er immers belang bij dat jij jouw geld aan hen geeft. Heb je kritische vragen of ben je het niet eens met wat zij zeggen? Dan wordt je uit de zaal gewerkt, van hun facebook pagina gegooid en als je al mee doet, wordt je buiten gesloten uit het schema. Zoals je kan lezen is dat schering en inslag geweest op het moment dat de boel in aan het storten was.

MLMforum hoeft jouw geld niet te hebben. Ons maakt het niet uit wat jij denkt. Wij geven onze kijk op de zaak, stellen kritische vragen, beredeneren onze mening met logica, feiten en informatie van de sites van (promotors van) het schema dat wij bespreken.
Wij doen dat belangeloos en onafhankelijk. De informatie die wij hebben is voor iedereen inzichtelijk en een ieder die er anders over denkt, is vrij om zijn of haar mening ook te verkondigen op onze site.
Doe daar mee wat je wilt. Geloof gerust de mensen die graag jouw geld willen hebben en sla gerust ons gratis advies en onze bevindingen in de wind als je dat wilt.

Besef alleen wel dat wij dit doen om mensen zoals jou, geheel belangenloos, te helpen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 14/08/2015 12:47 pm
Elsje
(@elsje)
Nieuw lid

Het leuke is dat alvorens de 2e negentig dagen van voorarrest voorbij zijn, de oprichter van PlanB reeds in vrijheid is gesteld. Als het OM werkelijk bewijs had dat dit om oplichterspraktijken ging dan had meneer nog steeds in de cel gezeten. Meneer is in elk geval zonder verdere rechtszaak voortijdig vrij gelaten. Na 71 van de 90 dagen.

Je zegt dat je belangeloos helpt. Dat is misschien wel je bedoeling, alleen je oordeelt te snel. Probeer eerst zelf alle zaken uit. Als je werkelijk mensen ergens voor wilt waarschuwen, waarschuw dan nu voor de IJsland Bank, we weten allemaal hoeveel geld daar mee is kwijtgeraakt. Dan kan je waarschuwen. Je gaat toch ook niet waarschuwen als iemand een aansteker wilt kopen dat die deze niet mag kopen omdat ie het wel eens niet zou kunnen doen als wat wordt aangegeven.

Nee, MLM forum heet een Admin die zich NIET BEKEND maakt op het forum, en alles af kat waar maar enigszins mensen geld aan kunnen verdienen, dat is lekker geloofwaardig.
Graag jouw naam, foto, filmpje, adresgegevens, telefoonnummer, BSN nummer, IP adres en vingerafdrukken en alles wat ik nog vergeten ben voordat je nog geloofwaardig bent. Sorry maar het moest er even uit nu.

ReageerCitaat
Geplaatst : 20/08/2015 4:17 pm
Elsje
(@elsje)
Nieuw lid

Oh ja.......en je pincode........Whahahahhaha

ReageerCitaat
Geplaatst : 20/08/2015 4:19 pm
Admin
(@admin)
Admin

Waarom zou je willen weten wie wij zijn, Anita? En wat zou dat toevoegen aan de standpunten?

Graag je eventuele reactie hier plaatsen: http://mlmforum.nl/forums/topic/discussie-over-anonimiteit/

ReageerCitaat
Geplaatst : 24/08/2015 5:40 pm
Pagina 4 / 5
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub